locatieonderzoek2014 1

Effectmeting is dé specialist in het uitvoeren van Locatieonderzoek voor musea, kastelen, buitenplaatsen, landgoederen en event- & trouwlocaties in Nederland.

In samenwerking met High Profile Locaties hebben wij jaarlijks het ‘Locatieonderzoek onder opdrachtgevers van meeting en event locaties‘ uitgevoerd. Voor Trouwlocaties brachten wij (i.s.m. Toptrouwlocaties.nl) door middel van het Nationaal Trouwonderzoek in kaart wie (potentiële) klanten zijn, hoe er gezocht wordt en wat de criteria zijn bij de keuze van de trouwlocatie.

Tevredenheidsonderzoek voor locaties

Krijgt uw locatie de waardering die het verdiend? Welke mogelijkheden ziet uw klant als uitbreiding van de relatie met u? Wat kan er worden verbeterd? Allemaal vragen waarop u antwoord krijgt door deelname aan het klanttevredenheidsonderzoek.

De voordelen:

  • U krijgt inzicht in de wensen en tevredenheid van uw klanten;
  • Deelname versterkt uw positie ten opzichte van uw collega’s in de regio;
  • Verrijk uw klantgegevens en krijg inzichtelijk welke informatie uw klant wenst te ontvangen;
  • Genereer nieuwe opdrachten door de behoefte van uw klant te peilen;
  • Creeer reviews die u kunt gebruiken in uw communicatie-uitingen.

Natuurlijk creëert het onderzoek niet alleen een extra contactmoment met uw klanten, maar uw klanten gaan ook serieuzer over uw locatie nadenken. Daarnaast kunt u door input van uw klanten rekening houden met specifieke wensen, problemen in de toekomst voor zijn en eerder inspringen op nieuwe trends en verwachtingen.  Er hebben reeds tientallen locaties gebruik gemaakt van dit tevredenheidsonderzoek. Als u klant bent van Locaties.nl of Toptrouwlocaties.nl kunt u tegen gereduceerd tarief van dit onderzoek gebruik maken.

Effectmeting is ook inzetbaar voor kwalitatief onderzoek, concurrentieanalyse, medewerkertevredenheidsonderzoek, kostenonderzoek, besparingstrajecten, brainstorm sessies en imago- onderzoek.

Interesse? Neem nu contact met ons op.

Referenties:

Kasteel Wijenburg

wijenburgHet klanttevredenheidsonderzoek zoals ingericht en uitgevoerd door Effectmeting en TopTrouwlocaties.nl vormt voor ons een perfect middel om écht te ervaren hoe bruidparen hun huwelijk op ons kasteel ervaren hebben.

Uiteraard vernemen wij op de dag en de volgende ochtend aan het ontbijt al de eerste reactie die vaak zeer roze gekleurd zijn door de wolk waarop de bruidsparen dan drijven. Enkele weken  later, wanneer zij ook reacties van familie en vrienden in hun oordeel kunnen betrekken, geven zij (soms) een reëler en gedetailleerder beeld van hun dag en kunnen zij écht antwoord geven op de vraag in hoeverre hun hooggespannen verwachtingen zijn waargemaakt door onze locatie.

Deze reacties helpen ons verder ons product/dienst te verbeteren en wij zijn Effectmeting en Toptrouwlocaties.nl zeer dankbaar voor deze vriendelijke vormgegeven maar zeer efficiënte tool!

Met vriendelijke groet,
Kasteel Wijenburg

Johan Huisman
Algemeen Manager

www.kasteelwijenburg.nl

Eventcompany

image001

Event Company is enorm tevreden over de samenwerking met Effectmeting. Voor de evenementen locaties van Event Company (De Lindenhof in Delft, Landgoed Te Werve in Rijswijk en Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn) heeft Effectmeting een onderzoek verricht in opdracht van Toptrouwlocaties (High Profile Locaties BV). Het advies en de begeleiding maar ook de snelheid in het verwerken van de gegevens en de rapportage was professioneel en goed! Hartelijk dank voor de samenwerking! Voor toekomstige opdrachten weten wij jullie te vinden.

Met vriendelijke groet,
Event Company
Rozella de Klaver

www.eventcompany.nl

blue pos

“Wij hebben met veel plezier meegewerkt aan het benchmark onderzoek uitgevoerd door Effectmeting in opdracht van High Profile. Met name de flexibele houding en de ontzorging omtrent het aanleveren van de benodigde gegevens, maakt het een verademing om met Effectmeting samen te werken. De rapportages zijn uitermate duidelijk, en de persoonlijke toelichting ook absoluut van toegevoegde waarde.

Willem Visser is daarbij een zeer prettige persoonlijkheid die in het hele proces constant heeft meegedacht en ons waardevolle feedback bezorgde. Wij zullen voor onze marktonderzoeken in de toekomst absoluut gebruik maken van de diensten Effectmeting en wij kunnen hen met volle overtuiging aanbevelen.”

Met vriendelijke groet,

Petroy Blaauw www.finley.nl

Stichting Themajaar Historische Buitenplaatsen 2012

logo“Als voorzitter van de Stichting Themajaar Historische Buitenplaatsen 2012 (www.buitenplaatsen2012.nl) betrok ik Effectmeting bij een digitaal onderzoek naar de wijze waarop onze relaties en vrienden dit nationale evenement tijdens 2012 hebben ervaren. Eerder betrok ik Effectmeting bij een ledenonderzoek van een Stichting die aan de instandhouding van historisch groenerfgoed is gerelateerd.  Zowel toen als recent zijn wij bijzonder tevreden over de werkwijze, professionaliteit en uitwerking van de onderzoeksresultaten. Handzaam, werkbaar en informatief zijn kwalificaties die van toepassing zijn op de keurig verzorgde eindrapportage naar aanleiding van deze enquêtes door Effectmeting. Zeker zal ik overwegen dit bureau opnieuw te betrekken als ik in de toekomst wederom een breed digitaal onderzoek zou moeten verrichten”, aldus René Dessing.

 

Ga naar de bovenkant