Welkom bij Effectmeting, het bedrijf dat zich inzet voor het verbeteren van de impact van goede doelen door middel van onze gespecialiseerde marktonderzoeksdiensten.

Als goed doel is het van groot belang om te weten wat jouw doelgroep nodig heeft en waar hun behoeften liggen. Het verkrijgen van deze informatie is echter niet altijd eenvoudig. Dat is waar wij binnenkomen. Wij bieden gedegen marktonderzoek aan goede doelen, zodat zij gericht kunnen handelen en hun impact kunnen vergroten.

Onze diensten zijn ontworpen om jou inzicht te geven in jullie doelgroep, hun wensen en behoeften, en hoe je hier het beste op kunt inspelen. Wij werken samen met jou om een op maat gemaakt onderzoeksplan op te stellen, waarin rekening wordt gehouden met jouw specifieke doelen en beschikbare budget.

We gebruiken de nieuwste technologie├źn en methoden om betrouwbare en waardevolle informatie te verzamelen. Onze rapporten zijn helder en concreet, en geven de inzichten die je nodig hebt om gericht te kunnen handelen en jullie impact te vergroten.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het verbeteren van jullie impact.

Marktonderzoek dat wij voor goede doelen uitvoeren zijn o.a.:

  • leden- donateurstevredenheidsonderzoek
  • medewerkertevredenheidsonderzoek
  • stakeholdersonderzoek
  • landelijke panelonderzoek
  • vrijwilligersonderzoek